Domov Ako pripraviť morské plody

Ako pripraviť morské plody

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Morské plody v talianskej kuchyni si môžete vychutnať nielen na dovolenke, alebo v skvelej reštaurácii. Šéfkuchár Andrea Ena vás naučí pripravovať dokonalé baby chobotničky, ale aj krevety v lahodnom risotte a famóznou hľuzovkou. Stačí pár trikov a dokonalé menu z morských plodov je na svete. 

Ako pripraviť chutnú a šťavnatú chobotnicu? Aké je tajomstvo krémového rizota? Ako originálne spracovať krevety? Toto všetko a omnoho viac sa dozviete na skvelom 4-hodinovom kurze talianskej kuchyne s Andreom. 

 

Prečítať celý detail

Menu

  • Baby chobotničky v paradajkovej omáčke
  • Risotto s krevetami a čiernou hľuzovkou
  • Tiramisu s lieskovcami

Termíny kurzu

po 27.01.2025 – od 16:30
voľné
€ 180
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.