Aj vy si myslíte, že vyrobiť chutný dezert bez lepku/mlieka/vajec/orechov/sóje, a to všetko naraz je nemožné?
Ubezpečujeme vás, že vegánske dezerty od IVET zvládli aj toto. Ich chuť je božská a sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti. Pokiaľ Ivet prevádzkovala výrobu, tieto dezerty patrili do top obľúbenosti a zákazníci ich skutočne milovali. Teraz sa ich môžete naučiť vyrábať aj vy.
Čo sa na kurze dozviete?
Všetko, čo potrebujete vedieť k príprave bezlepkových vegánskych špeciál dezertov. Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou. Vhodný aj pre začiatočníkov.
- Ivet vám vysvetlí prácu “krok za krokom”
- Dá vám tipy z praxe
- Ukáže vám aké vybavenie potrebujete k výrobe
- Ukáže vám aké suroviny k tomu potrebujete/doporučuje
- Naučí vás vyrobiť bezlepkové korpusy – odporučí vám najvhodnejšiu kupovanú zmes a zároveň vás naučí vlastný recept z jednodruhových múk
- Naučí vás bezmliečne plnky
- Celé to dáte do finálnej podoby
Po kurze budete vedieť vyrobiť fantastické vegánske dezerty s vrstvami, ktoré spolu ladia a vytvárajú tak skvelý chuťový zážitok.
Dôležité upozornenie:
Kurz sa koná v priestoroch Gourmet Academy, kde nie je možnosť vylúčiť možnú kontamináciu s lepkom. Samozrejmosťou sú čisté pracovné stoly, stroje aj náčinie, avšak stále sú to priestory, kde sa pracuje aj s lepkom. Preto prosím zvážte, či je to pre vás vhodné.