Áno, dá sa to a ešte k tomu aj veľmi chutne! Dezerty od IVET sú božské a sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti. Pokiaľ Ivet prevádzkovala výrobu, tieto dezerty patrili do top obľúbenosti a zákazníci ich skutočne milovali.
Teraz sa ich môžete naučiť vyrábať aj vy podľa úspešných autorských receptúr priamo od IVET.
Možno to potrebujete vedieť pre seba. Možno pre svojich najbližších. Možno pre priateľov, ktorí prídu na návštevu a chcete ich pohostiť. Nech je to vaše “možno” akékoľvek, na kurze sa naučíte niečo z umenia bezlepkovo/bezmliečnych dezertov a s výsledkom zažiarite kdekoľvek. A navyše zaručujeme, že to bude chutiť všetkým bez rozdielu!
Čo sa na kurze dozviete?
Všetko, čo potrebujete vedieť k príprave týchto alternatívnych dezertov. Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou. Vhodný pre začiatočníkov.
Ivet vám vysvetlí prácu “krok za krokom”
- Dá vám tipy z praxe
- Ukáže vám, aké vybavenie potrebujete k výrobe
- Ukáže vám, aké suroviny k tomu potrebujete/doporučuje
- Celé to dáte do finálnej podoby
- Po kurze budete vedieť vyrobiť fantastické dezerty bez lepku a mlieka, dokonca bez vajíčok či sóje.
Dôležité upozornenie:
Kurz sa koná v priestoroch Gourmet Academy, kde nie je možnosť vylúčiť možnú kontamináciu s lepkom. Samozrejmosťou sú čisté pracovné stoly, stroje aj náčinie, avšak stále sú to priestory, kde sa pracuje aj s lepkom. Preto prosím zvážte, či je to pre vás vhodné.