Raw dezerty sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti. Áno, aj vtedy, ak neobsahujú lepok či mlieko, pretože chutia fantasticky!
Za 10 rokov praxe Ivet vyrobila tisícky takýchto dezertov a pochutili si na nich stovky ľudí.
Teraz sa rozhodla s vami podeliť o svoje vlastné receptúry, aby ste to zvládli aj sami doma.
Čo sú to RAW dezerty?
Sú to nepečené vegánske dezerty, ktoré:
● neobsahujú žiadnu živočíšnu zložku
● sú bezlepkové a bezmliečne
● bez obsahu rafinovaného cukru a vajec
● vo väčšine obsahujú orechy ako prirodzenú súčasť
● sú to ideálne dezerty v letnom období
● nepotrebujete zapnúť rúru, pretože sú to nepečené dezerty
● vychladené z chladničky dokonale osviežia v horúce letné dni
Tieto dezerty zvládnete pripraviť aj ako absolútny začiatočník, ak máte nulové informácie ohľadom raw dezertov, prípadne ste bez akýchkoľvek skúseností s ich výrobou. Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou.
● Ivet vám vysvetlí prácu “krok za krokom”
● Dá vám tipy z praxe
● Ukáže vám aké vybavenie potrebujete k výrobe
● Ukáže vám aké suroviny k tomu potrebujete/doporučuje
Po kurze budete vedieť vyrobiť fantastické raw dezerty s vrstvami, ktoré spolu ladia a vytvárajú tak skvelý chuťový zážitok.
Dôležité upozornenie: Kurz sa koná v priestoroch Gourmet Academy, kde nie je možnosť vylúčiť možnú kontamináciu s lepkom. Samozrejmosťou sú čisté pracovné stoly, stroje aj náčinie, avšak stále sú to priestory, kde sa pracuje aj s lepkom. Preto prosím zvážte, či je to pre vás vhodné.