Domov Easy triky ako na RYBY

Easy triky ako na RYBY

Chcem sledovať tento kurz

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Vianoce sú za rohom a ak aj vám chodí po rozume otázka, ako osviežiť štedrovečené menu, máme pre vás super tipy, ako sa naučiť spracovávať ryby. Gabo vás naučí, že ryby netreba vždy tepelne upravovať. Naučíte sa marinovanie v soľnom roztoku aj nasucho. Ochutnáte rybu, ako šunku. A omnoho viac. 

Napríklad zistíte, prečo je pri spracovávaní rých mimoriadne dôležitým apsektom teplota. Ako pracovať s nízkou teplotou, ako správne piecť a grilovať ryby. 

Viete, aké rýchle omáčky a dipy lichotia rybám? Aké bylinky používať k rybám? Ako pracovať s citrusmi? Ryba dokáže byť naozaj luxusným pokrmom a poabsolvovaní tohto kurzu zistíte aj to, že pri varení viete spracovať naozaj komplet celú rybu. Aj s kosťami. Neveríte?Príhláste sa na kurz a zažite to na vlasntej koži. 

 

 

Prečítať celý detail

Menu

  • Marinovanie rýb  v soľnom roztoku, aj nasucho. 
  • Práca s teplotou - prečo je dôležitá, ako s ňou pracovať. Ao správne upiecť a grilovať rybu? 
  • Rýchle omáčky a dipy k rybám s použitím správnych byliniek.
  • Zero waste varenie - spracujte celú rybu. Áno, aj s kosťami. 

 

 

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.

Hodnotenie Gourmet Academy