Vianoce sú za rohom a ak aj vám chodí po rozume otázka, ako osviežiť štedrovečené menu, máme pre vás super tipy, ako sa naučiť spracovávať ryby. Gabo vás naučí, že ryby netreba vždy tepelne upravovať. Naučíte sa marinovanie v soľnom roztoku aj nasucho. Ochutnáte rybu, ako šunku. A omnoho viac.
Napríklad zistíte, prečo je pri spracovávaní rých mimoriadne dôležitým apsektom teplota. Ako pracovať s nízkou teplotou, ako správne piecť a grilovať ryby.
Viete, aké rýchle omáčky a dipy lichotia rybám? Aké bylinky používať k rybám? Ako pracovať s citrusmi? Ryba dokáže byť naozaj luxusným pokrmom a poabsolvovaní tohto kurzu zistíte aj to, že pri varení viete spracovať naozaj komplet celú rybu. Aj s kosťami. Neveríte?Príhláste sa na kurz a zažite to na vlasntej koži.