Domov Alchýmia pečeného kuraťa

Alchýmia pečeného kuraťa

Chcem sledovať tento kurz

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Zažite atmosféru nedeľného obeda ale vo verzii fine diningového zážitku ako z michelinskej reštaurácie. 
Naučíte sa pripraviť poctivý kurací bouillon, dokonale prepečené kurča so zlatistou chrumkavou kožou a šťavnatým vnútrom a na záver si osladíte večer legendárnym River Café Cake. Tadičné menu v luxusnom prevedení a s tipmi a trikmi, vďaka ktorým vaše kura už nikdy nebude ako predtým. 

Pod vedením šéfkuchára Petra Slačku sa okrem iého naučíte aj techniku viazania kurčaťa a postup, vďaka ktorému bude vždy dokonalé. 
 

Prečítať celý detail

Menu

  • Kurací Bouillon
  • Sunday Roast: Pečené kura, hladunká zemiaková kaša, 3x varené zemiaky, maslová sezónna zelenina, zelený šalát
  • River Cafe Cake

Termíny kurzu

st 28.01.2026 – od 16:30
voľné
€ 160
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.

Hodnotenie Gourmet Academy