Domov Veterník a Paris – Brest Eclair

Veterník a Paris – Brest Eclair

Chcem sledovať tento kurz

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Veľmi chutný kurz plný informácií a tipov ako na odpaľovanú hmotu. Spolu s Petrou si pripravíte poctivý karamelový mini veterník a návykový Paris – Brest vo forme eclair. Naučíte sa neuveriteľné množstvo nový informácií a so svojimi výtvormi sa môžete pochváliť doma, pretože si z kurzu odnesiete výslužku - krabičku, plnú vlastnoručne napečených dobrôt. 

 

Čo sa na kurze naučíte:

  • Ako si pripraviť dva druhy odpaľovanej hmoty
  • Ako zistiť kedy má hmota správnu konzistenciu
  • Ako správne upiecť odpaľovanú hmotu a vedieť kedy je upečená
  • Správnu prácu s cukrárskym vreckom a špičkou
  • Ako si pripraviť puding od základu
  • Ako správne vyšľahať šľahačku
  • Ukážeme si prácu s karamelom
  • Pripravíme si craqueline a krém diplomat
  • Ukážeme si prípravu praline

 

Spoznáte sa so skvelými ľudmi ktorý milujú pečenie tak ako vy. Podelíme sa o starosti a radosti s odpaľovanou hmotou, aby sa vám doma podarila a vedeli ste sami napraviť chyby. Podmienkou je sa na kurze veľa pýtať. 

 

Prečítať celý detail

Menu

  • karamelový mini veterník
  • Paris – Brest vo forme eclair

 

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.

Hodnotenie Gourmet Academy