Veľmi chutný kurz plný informácií a tipov ako na odpaľovanú hmotu. Spolu s Petrou si pripravíte poctivý karamelový mini veterník a návykový Paris – Brest vo forme eclair. Naučíte sa neuveriteľné množstvo nový informácií a so svojimi výtvormi sa môžete pochváliť doma, pretože si z kurzu odnesiete výslužku - krabičku, plnú vlastnoručne napečených dobrôt.
Čo sa na kurze naučíte:
- Ako si pripraviť dva druhy odpaľovanej hmoty
- Ako zistiť kedy má hmota správnu konzistenciu
- Ako správne upiecť odpaľovanú hmotu a vedieť kedy je upečená
- Správnu prácu s cukrárskym vreckom a špičkou
- Ako si pripraviť puding od základu
- Ako správne vyšľahať šľahačku
- Ukážeme si prácu s karamelom
- Pripravíme si craqueline a krém diplomat
- Ukážeme si prípravu praline
Spoznáte sa so skvelými ľudmi ktorý milujú pečenie tak ako vy. Podelíme sa o starosti a radosti s odpaľovanou hmotou, aby sa vám doma podarila a vedeli ste sami napraviť chyby. Podmienkou je sa na kurze veľa pýtať.