Domov Bylinkové marinády a grilovanie s rešpektom ku zdraviu

Bylinkové marinády a grilovanie s rešpektom ku zdraviu

Chcem sledovať tento kurz

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Na tomto kurze sa pod vedením Silvie Horeckej naučíte ako kombinovať bylinky a koreniny do šalátov a zeleninových jedál, vyrobíte si vlastné zmesi a dozviete sa, ktoré druhy mäsa ťažia z marinovania, čo sú to proteázy a ktoré rastlinné druhy ich obsahujú, naučíte sa čo je to reverzné marinovanie a ako urobiť pokrm z mäsa nutrične hodnotným a chutným, podľa vedecky overených informácií.

Prečítať celý detail

Menu

  • Flank steak s vietnamským korením a zázvorom
  • Kurací steak s medovkovou a kivi marinádou s pečenou kvakou a zádušníkom brečtanovitým
  • Jeseter s citrónovým maqav korením a šalátom z mizuny
  • Ovocná konfitúra s kubébami a dlhým korením a perilou krovitou

Termíny kurzu

po 26.05.2025 – od 16:30
voľné
€ 160
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a skvelé prosecco Tognon.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.

Hodnotenie Gourmet Academy