Domov Francúzske dezerty

Francúzske dezerty

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Francúzske dezerty predstavujú zmes chutí, štruktúr a farieb. Pri každom zakúsnutí ucítite niečo iné: vrstvu lahodného krému, kyslastého ovocia alebo jemnú chuť čokolády. Každý kúsok je jedinečný a každý kúsok v sebe skrýva niekoľko chuťových prekvapení. 

Na kurze sa naučíme pripravovať jemné korpusy, ovocné coulis a compoté, orieškové či čokoládové šľahané ganáže, mousse a tiež čokoládové polevy. Pospajaním týchto zložiek nám vzniknú tri unikátne dezerty, ktoré na záver elegantne ozdobíme.

Prečítať celý detail

Menu

  • Čierna ríbezľa - káva - mliečna čokoláda
  • Malina - kokos - ruby čokoláda
  • Lieskovcový oriešok - marhuľa - horká čokoláda

Termíny kurzu

po 20.01.2025 – od 15:30
voľné
€ 140
Kúpiť
ut 21.01.2025 – od 15:30
obsadené
€ 140
Upozorniť na voľné miesto

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon. 
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.