Domov Hľuzovkový fine dining

Hľuzovkový fine dining

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Výnimočný kurz fine diningového menu s exkluzívnymi surovinami od známeho dodávateľa Sapore.sk je čerešničkou na torte našej jesennej ponuky kurzov. Ochutnajte najlepšiu hľuzovku, akú na Slovensku zoženiete a naučte sa s ňou pracovať v receptoch, za aké sa nemusí hanbiť žiadna michelinská reštaurácia. Hosťujúci lektor - šéfkuchár Jacopo Bistocchi priletí z Talianska len kvôli vám a celým večerom vás bude sprevádzať aj to najlepšie talianske víno dokonale napárované k výnimočnému menu. 

Prečítať celý detail

Menu

  • Miešané vajíčka s bielou zimnou hľuzovkou 
  • Tagliolini so stracciatellou a čiernou jesennou hľuzovkou 
  • Flank steak s redukciou z Merlotu a zemiaky s čiernou jesennou hľuzovkou 
  • Grilované Panettone s vanilkovo škoricovým krémom

Termíny kurzu

št 28.11.2024 – od 16:30
voľné
€ 140
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.