Na tomto šťavnatom kurze sa dozviete množstvo informácií, ako spracovať mäso tak, aby ste si jeho chuť užili čo najviac. Dozviete sa, ako správne marinovať mäso a prečo. Aké druhy mäsa sú vhodné na marinované a aké nie. Aké druhy bylín je správne použiť a k akému mäsu. Dostaneme sa ale aj k steakom a väčším kusom mäsa.
Gabo vám poradí, ako správne vybrať mäso na steak a všetky dôležité aspekty pri jeho príprave. K tomu patria samozrejme aj dipy a omáčky a zaručené tipy, ako si pripraviť šťavnatý steak doma a čomu sa vyvarovať pri príprave mäsa na steak. A nakoniec sa pozriete aj na spracovanie väčších kusov mäsa. Ako na šťavnaté pliecko? Skúste pomalé dusenie a pečenie. Dobrý výpek je základ. Zaujímavé prílohy k mäsu. Toto všetko sa dozviete na 4-hodinovou kurze nielen pre fajnšmekrov.
Pozrite sa, ako to na tomto kurze vyzerá vo VIDEU.