Domov Mäso nielen pre fajnšmekrov

Mäso nielen pre fajnšmekrov

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Na tomto šťavnatom kurze sa dozviete množstvo informácií ako spracovať mäso tak, aby ste si jeho chuť užili čo najviac. Dozviete sa ako správne marinovať mäso a prečo. Aké druhy mäsa sú vhodné na marinované a aké nie. Aké druhy bylín je správne použiť a k akému mäsu. Dostaneme sa ale aj k steakom a väčším kusom mäsa.

 

Gabo vám poradí, ako správne vybrať mäso na steak a všetky dôležité aspekty pri jeho príprave. K tomu patria samozrejme aj dipy a omáčky a zaručené tipy, ako si pripraviť šťavnatý steak doma a čomu sa vyvarovať pri príprave mäsa na steak.

 

Toto všetko sa dozviete na 4-hodinovou kurze nielen pre fajnšmekrov. 

Pozrite sa, ako to na tomto kurze vyzerá vo VIDEU

Prečítať celý detail

Menu

  • Ako marinovať mäso a prečo + aké bylinky použiť
  • Ako správne vybrať mäso na steak + dipy a omáčky
  • Zaujímavé a netradičné prílohy k mäsu

Termíny kurzu

st 02.04.2025 – od 16:30
voľné
€ 180
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.

Hodnotenie Gourmet Academy