Domov (Ne)tradičné kaše s mäsom aj bez

(Ne)tradičné kaše s mäsom aj bez

Chcem sledovať tento kurz

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Ako povýšiť prílohu na hlavnú hviezdu skvelého jedla? Aj tradičné kaše dokážu očariť, ak sa ich naučíte odvážne kombinovať. Kurz s Michalom Kordošom je zážitkom pre odvážnych. Konfitovaná krkovička, brandade z údeného pstruha, ale aj pošírovaná hruška. Naučte sa vyťažiť z bežne dostupných surovín viac, než na čo ste zvyknutí. 

Prečítať celý detail

Menu

  • Hrachová kaša, sparené žĺtko, konfitovaná krkovička, spečený pórik
  • Prívarok z bielej fazule, pomaranče, salsiccia 
  • Kôprovka, brandade z údenáho pstruha, kaviár
  • Krupica, karamelizovaná čokoláda, kakaové maslo, pošírovaná hruška

Termíny kurzu

V tuto chvíli nejsou vypsány žádné termíny.

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň a prosecco Tognon. 
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.

Hodnotenie Gourmet Academy