Domov Ryby v soľnej kruste aj na panvici

Ryby v soľnej kruste aj na panvici

Kurz je určený pre

  • Začiatočník
  • Stredne pokročilý
  • Pokročilý

Príprava rýb nemusí byť len o pekáči v rúre, či rozpálenej panvici. S Michalom Kordošom sa naučíte tri rôzne spôsoby prípravy rýb v receptoch, ktoré vás namotivujú zaradiť do svojho jedálnička ryby oveľa častejšie. 

Prečítať celý detail

Menu

  • En papillote – Pstruh s ratatouille a beurre blanc omáčkou z kostí / Ako dosiahnuť kombináciu pečenia a pary bez parnej rúry? Spôsobom prípravy en papillote, kedy sa rybka spolu so zeleninkou a bylinkami zabalí do papiera na pečenie. Skvelé pri príprave väčšieho množstva porcii. 
  • V soľnej kruste – Morský vlk s teplým čakankovým šalátom a citrónovou omáčkou / O tomto spôsobe prípravy ste už možno počuli. Aká je však vhodná ryba na pečenie v soli? A ako ju následne naporcovať, a s čím ju podávať? Ako viem využiť zvyšky, ako sú kosti a koža? 
  • Na panvici – Filet škótskeho lososa, salsa verde maslo, zemiakový gallette / Najrýchlejší spôsob prípravy filetu ryby, je na panvici. Na čo si dať pozor, aby sa ryba počas opekania nerozpadla? Ako zistím, kedy je hotová?  

Termíny kurzu

ut 19.11.2024 – od 16:30
voľné
€ 130
Kúpiť

Cena všetkých kurzov zahŕňa

  • Individuálny prístup lektora a personálu, pohodlie a príjemné prostredie našej kuchyne.
  • Kvalitné a čerstvé suroviny, potrebné na prípravu receptov.
  • Kvalitné slovenské víno z Chateau Rúbaň.
  • Kávu ale aj chutné čaje z exkluzívnej čajovej zmesi Kusmi Tea.
  • Zapožičanie pohodlnej ľanovej zástery. 
  • Certifikát o absolvovaní kurzov.
  • Vytlačené recepty k jedlám, ktoré počas kurzu pripravíte.
  • Jednorázovú zľavu 10% na nákup v predajniach Potten & Pannen - Staněk.